Ruben Clasic
Reuben Classic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 534 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți varză murată, pansament comercial rusesc, pâine de secară fără semințe de caras și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Clasic Reuben Sandwich, Clasic Reuben Panini, și Sandvișuri Clasice Reuben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răspândiți 2 linguri de pansament rusesc pe o parte a fiecăruia dintre cele 4 felii de pâine.
Puneți 1 felie de brânză pe fiecare felie de pâine. Împărțiți varza murată și carnea de vită cornată printre sandvișuri.
Întindeți muștarul pe restul de 4 felii de pâine și așezați deasupra sandvișurilor, cu muștar în jos.
Întindeți jumătate de unt uniform pe vârfurile de sandvișuri; așezați sandvișurile pe o tavă fierbinte sau o tigaie, cu unt în jos. Gatiti pana cand painea este aurie.
Întindeți untul rămas uniform pe părțile neacoperite ale sandvișurilor; întoarceți-vă cu atenție și gătiți până când pâinea este aurie și brânza este ușor topită.