Rubarbă și zmeură Crostata

Rubarbă și zmeură Crostata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați rubarba și zmeura Crostatan. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 382 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, înghețată vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rubarbă Și Zmeură Crostata, Țară Rubarbă Crostata, și Crostata De Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ambele făină, zahăr și sareîntr-un procesor; amestecați timp de 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
2
Adaugăunt; pulsați până când untul este redus la bucăți de mărimea mazărelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Bateți oul și laptele într-un vas mic pentru a amesteca; adăugați la procesor și puls până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul îno minge; aplatizați într-un disc. Înfășurați în plasticambalaj; se răcește cel puțin 1 1/2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Se dizolvă amidonul de porumb în 3 linguri de apăîntr-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați rubarba, zmeura și zahărul într-o mare greutatecratiță. Gatiti la foc mediu, amestecandadesea, pana cand zaharul se dizolva si sucurile sunt eliberate, aproximativ 4 minute. Se amestecă amidonul de porumbamestecați și aduceți la fierbere (rubarba nu va fi fragedă și feliile vor fi în continuare intacte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
3
Transferați într-un castron. Se răcește până se răcește, aproximativ 30minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Intindeti aluatul pe hârtie pergament floored la 12 " rotund; perie cu ou bătut. Umplerea movilei în centrul crustei; întins ușor, lăsând o margine de 1 1/2".Îndoiți ușor marginile aluatului peste umplutură, plisând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
6
Perie de frontieră cu ou; se presara cu zahar brut. Glisați pergamentul cu crostata pe o foaie mare de coacere cu margini și coaceți până când crusta devine maro aurie, iar umplutura este cu bule, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați crostata să se răcească pe foaia de copt pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Transferați crostata într-un platou, tăiați-lmargini și serviți cu frișcă sauînghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista