Rubarbă și fistic peste iaurt gros

Rubarbă și fistic peste iaurt gros
Rubarbă și fistic peste iaurt gros este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 305 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, nucșoară măcinată, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Rubarbă și fistic peste iaurt gros, Rubarbă și fistic peste iaurt gros, și Iaurt gros și baie de ierburi.

Instrucțiuni

1
Tăiați rubarba în bucăți de 1 inch și puneți-o într-o cratiță mică cu 1/4 cană de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional. Când rubarba începe să se înmoaie, după aproximativ 5 minute, amestecați cardamomul, nucșoara și sarea. Rupeți orice bucăți mari de rubarbă cu o lingură de lemn. Continuați să fierbeți, acoperit, până când rubarba se înmoaie complet, încă aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se amestecă mierea și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3
Lasă să se răcească.
4
Adăugați apa de trandafiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
5
Pentru a servi, puneți 1/2 cană de iaurt în fiecare castron și acoperiți cu câteva linguri de rubarbă. Împrăștiați câteva linguri de fistic deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Mâncare lucidă: gătit pentru o viață conștientă de mediu de Louisa Shafia, copyright circulator201
7
Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.LOUISA SHAFIA este fondatoarea Lucid Food, o companie ecologică de catering cu sediul în New York. Absolventă a Natural Gourmet Institute, a lucrat la Millennium Restaurant și Roxanne ' s din San Francisco Bay Area și la Aquavit și Pure Food and Wine din New York.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista