Rubarbă și cremă Cam Souffle
Rubarbă și cremă de cam Souffle necesită în jurul valorii de 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 160 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, rubarbă, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Rubarbă Și Cremă Cam Souffl, Souffl dublu de ciocolată cu sos de cremă de vanilie, și Souffl de ciocolată dulce-amăruie cu sos de cremă Earl Grey.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și puneți o foaie de copt pentru a se încălzi.
Puneți rubarba într-o cratiță cu 1/3 cană de zahăr. Puneți un capac pe tigaie și fierbeți ușor timp de aproximativ 10 minute, până când rubarba este moale. Puneți deoparte și lăsați să se răcească complet.
Ia-ți 6 feluri de mâncare ramekin și freacă-le interiorul cu untul.
Puneți prăjiturile gingersnap într-o pungă sandwich, legați un nod în partea de sus și spargeți prăjiturile cu un știft sau fundul unei tigaie pentru a face firimituri destul de fine. Îndepărtați interiorul ramekinelor cu unt cu prăjiturile sparte, apoi scuturați orice exces de firimituri și păstrați-le pentru mai târziu. (Puteți pune vasele în frigider în acest moment până când sunteți gata să vă puneți sufleurile împreună.)
Blob o lingură de rubarbă răcită răcită în fiecare fel de mâncare ramekin.
Se amestecă restul de rubarbă cu crema, gălbenușul de ou și făina. Într-un castron mare, curat, folosind un mixer electric, bateți albușurile cu un vârf de sare până când aveți vârfuri moi.
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr și bateți cu viteză mare până când albii sunt foarte rigizi - acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 3 minute.
Lucrând ușor, pliați 2 linguri de albușuri de ou rigid în amestecul de rubarbă. Introduceți acest lucru în vasul care conține albușurile de ou rămase și pliați-le foarte atent. Împărțiți amestecul între ramekine și nivelați vârfurile. Ștergeți jantele vaselor curate.
Scoateți foaia de copt fierbinte din cuptor și așezați ramekinele pe ea. Puneți din nou în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 18 până la 20 de minute sau până când suflele au o culoare aurie minunată și au crescut frumos.
Serviți imediat, presărat cu resturile de gingersnap firimituri.
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"