Rubarbă Torte
Torte de rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 189 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați lapte, rubarbă, margarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare includ Rubarbă De Primăvară Torte, Torte De Rubarbă De Modă Veche, și Rubarbă Strawberry Torte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C.)
Într-un castron mare, combinați 1 cană de făină, margarină și zahăr de cofetărie.
Se amestecă până se formează o minge. Apăsați în partea inferioară și laterală a unei tigaie pătrată de 9 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Într-o cratiță, combinați 1 1/2 cană zahăr, 3 linguri făină, gălbenușuri și lapte. Se amestecă împreună, apoi se adaugă rubarba tocată. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Se toarnă în crustă fierbinte.
Într-un bol mare de sticlă sau metal, bateți albușurile până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide.
Întindeți bezea peste umplutura de rubarbă, acoperind complet.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.