Rubarbă prăjită cu apă de trandafiri și Sorbet de căpșuni

Rubarba prăjită cu apă de trandafir și Sorbet de căpșuni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 176 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de rubarbă, zahăr, amidon de cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Sorbet de apă de trandafiri cu fistic tocat, Gem De Apă De Trandafir De Rubarbă, și Gem de căpșuni și apă de trandafiri cu fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti apa si zaharul intr-o cratita mica si grea la foc mediu, amestecand, pana cand zaharul s-a dizolvat.
Se ia de pe foc și se răcește complet siropul.
Pur și simplu căpșuni cu sirop într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi se forțează printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron și se amestecă sucul de lămâie. Dacă amestecul nu este deja rece, răciți rapid punând vasul într-o baie de gheață și amestecând ocazional timp de aproximativ 15 minute.
Congelați amestecul în aparatul de înghețată, apoi transferați-l într-un recipient etanș și puneți-l congelator să se întărească, cel puțin 3 ore.
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Bateți împreună zahărul și amidonul de cartofi într - un vas de copt superficial de 13 x 9 inci.
Adăugați rubarba și aruncați. Prăjiți până când rubarba este doar fragedă (nu se destramă), 20 până la 25 de minute.
Se răcește la cald, aproximativ 30 de minute, apoi se presară apă de trandafiri peste rubarbă.
Serviți rubarba și sucurile sale cu sorbet.
Sorbetul păstrează 1 săptămână.