Rubarbă-Parfaits Gingersnap
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Parfaits de rubarbă-Gingersnap. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 406 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr cofetari, sherry, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rubarbă Gingersnap Parfaits, Parfaits De Rodie, Portocale Și Gingersnap, și Rubarbă-plăcintă cu gheață gingersnap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți rubarbă proaspătă, tăiați și tocați mărunt.
Gatiti rubarba si zaharul granulat intr - o cratita larga de 3 pana la 4 litri la foc moderat, amestecand constant, pana cand rubarba incepe sa emane sucuri. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent, până când rubarba se destramă și se reduce la aproximativ 1 1/2 căni, aproximativ 20 de minute.
Transferați rubarba într-un castron metalic așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și răciți, amestecând ocazional, până la rece, aproximativ 5 minute.
Bateți smântâna grea și zahărul cofetarilor într-un castron cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide.
Adăugați smântână și Sherry și bateți până revine la stadiul de vârf rigid.
Strat decorativ 1/3 cană rubarbă, 1/2 cană frișcă și 1 1/2 linguri firimituri gingersnap în fiecare din 4 pahare cu tulpină (6 uncii) (va rămâne puțin rubarbă). Se răcește până este gata de servit.