Rubarbă, căpșuni și cimbru Granita

Rubarbă, căpșuni și cimbru Granita
Dacă 46 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., rubarbă, căpșuni, și cimbru Granita ar putea fi un excelent fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 73 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, rubarbă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Rubarbă Strawberry Granita, Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, și Rubarbă Lambrusco Granita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 3/4 cană de apă și zahăr într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Se amestecă rubarba și cimbru; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când rubarba este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
CimbruCimbru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați tigaia într-un vas mare umplut cu gheață timp de 10 minute sau până se răcește, amestecând ocazional. Aruncați crengile de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Așezați amestecul de rubarbă, căpșunile și sucul de lămâie într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă amestecul într-un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci sau ceramică. Acoperiți și congelați până la îngheț parțial (aproximativ 1 oră). Răzuiți cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Înghețați, răzuind cu o furculiță la fiecare oră, 4 ore sau până când este complet înghețat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista