Rubarbă Clafoutis

Rubarbă Clafoutis
Rubarba Clafoutis este o vegetarian desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 229 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Cap la magazin și ridica ouă, făină, o de sare de mare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clafoutis cu căpșuni și rubarbă cu aromă de portocale, Fig Clafoutis, și Clafoutis.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Tăiați rubarba în lungimi de 2 inci și puneți-o într-o tigaie cu un vârf bun de scorțișoară, dacă folosiți, sucul de portocale și 2 linguri de zahăr. Se aruncă bine și se prăjește la cuptor timp de 10 până la 15 minute, sau până se înmoaie și abia începe să se caramelizeze în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
3
Se lasă să se răcească complet și apoi se scurge într-o sită.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt rotund de 10 inci sau unul dreptunghiular de 8 pe 10 inci. Faceți aluatul cernând sarea și făina într-un castron și amestecând zahărul. Faceți o fântână în centru și adăugați ouăle bătute. Amestecați treptat făina din părți, amestecând bine, apoi bateți laptele, puțin câte puțin, amestecând bine. Amestecați coaja de portocală și un vârf de scorțișoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Aranjați rubarba scursă în vasul cu unt și turnați aluatul peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
6
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute, până devin aurii și umflate. Clafoutis este cel mai bun atunci când este mâncat cald, dar nici nu este rău când este rece. Când sunteți pe punctul de a servi, amestecați aproximativ 1/2 linguriță zahăr de cofetari și 1/2 linguriță scorțișoară măcinată, dacă doriți, apoi Cerneți un praf ușor peste partea superioară a clafoutis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Se servește cu sau fără smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista