Rubarbă Clafoutis
Rubarba Clafoutis este o vegetarian desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 229 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Cap la magazin și ridica ouă, făină, o de sare de mare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clafoutis cu căpșuni și rubarbă cu aromă de portocale, Fig Clafoutis, și Clafoutis.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați rubarba în lungimi de 2 inci și puneți-o într-o tigaie cu un vârf bun de scorțișoară, dacă folosiți, sucul de portocale și 2 linguri de zahăr. Se aruncă bine și se prăjește la cuptor timp de 10 până la 15 minute, sau până se înmoaie și abia începe să se caramelizeze în jurul marginilor.
Se lasă să se răcească complet și apoi se scurge într-o sită.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt rotund de 10 inci sau unul dreptunghiular de 8 pe 10 inci. Faceți aluatul cernând sarea și făina într-un castron și amestecând zahărul. Faceți o fântână în centru și adăugați ouăle bătute. Amestecați treptat făina din părți, amestecând bine, apoi bateți laptele, puțin câte puțin, amestecând bine. Amestecați coaja de portocală și un vârf de scorțișoară, dacă doriți.
Aranjați rubarba scursă în vasul cu unt și turnați aluatul peste.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute, până devin aurii și umflate. Clafoutis este cel mai bun atunci când este mâncat cald, dar nici nu este rău când este rece. Când sunteți pe punctul de a servi, amestecați aproximativ 1/2 linguriță zahăr de cofetari și 1/2 linguriță scorțișoară măcinată, dacă doriți, apoi Cerneți un praf ușor peste partea superioară a clafoutis.
Se servește cu sau fără smântână.