Rubarbă Cizmar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați rubarba Cobbler. O porție conține 406 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de făină, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rubarbă Cizmar, Rubarbă Cizmar, și Rubarbă Cizmar.
Instrucțiuni
Așezați rubarba într-un 13-in. x 9-in. tava de copt.
Presărați 1 cană de zahăr și punctați cu unt. Într-un castron, scurtarea smântânii și zahărul rămas. Bateți în ou. Cerneti impreuna faina si praful de copt; adăugați alternativ cu lapte la amestecul cremă. Aruncați cu linguri peste rubarbă.
Coaceți la 350 de minute timp de 55-60 de minute.
Serviți cald cu frișcă sau înghețată, dacă doriți.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare Ungeheuer Riesling Grosses Gewachs cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 75 de dolari pe sticlă.
![Von Winning Ungeheuer Riesling Grosses Gewachs]()
Von Winning Ungeheuer Riesling Grosses Gewachs
Din satul Forst, Ungeheuer a fost istoric unul dintre cele mai renumite și mai scumpe site-uri pentru Riesling din lume. O sticlă de Ungeheuer Riesling a fost folosită pentru a prăji deschiderea oficială a Canalului Suez în 1869. Situl combină calcarul dintr-un recif de corali antic, bazalt vulcanic și soluri de gresie, făcând un vin cu putere, structură și detalii amețitoare.