Rețeta de rubarbă este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 116 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați înghețată vanillan, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Rubarbă Cizmar, Rubarbă Cizmar, și Rubarbă Cizmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu unt sau spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, amestecați rubarba, zahărul brun, vanilia și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Într-un castron mic, amestecați împreună amestecul Bisquick, untul și laptele cu furculița doar până se combină. Folosind mâinile, rupeți aluatul în bucăți mici și presărați uniform peste amestecul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când toppingul este maro auriu și fructele sunt bulbucate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru a servi, scoateți cizmarul cald în boluri; se acoperă cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.