Rhubarb Cherry Crisp necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 530 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.16 pe portie. Este perfect pentru Ziua Mamei. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de amidon de porumb, zahăr, umplutură de plăcintă cu cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cherry Rubarbă Clare, Stovetop Rubarbă-Cherry Crisp, și Rubarbă Clare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță la foc mediu, amestecați amidonul de porumb și zahărul. Se amestecă în apă. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă umplutura de plăcintă cu cireșe și extractul de migdale. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Ulei De Scorțișoară, Opțional
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un castron mediu, amestecați făina, ovăzul, zahărul brun și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Tăiați margarina până când amestecul este uniform sfărâmicios. Apăsați 2 căni din acest amestec în fundul unui vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Întindeți rubarba peste crustă, apoi întindeți amestecul de cireșe peste rubarbă. Se amestecă nucile tocate în amestecul de firimituri rămas și se presară deasupra fructului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Jumătăți De Nuci Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Coaceți timp de 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când blatul este crocant și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește cald acoperit cu înghețată sau topping bătut.