Roțile cu sos de cremă de legume
Roțile cu sos de cremă de legume ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 233 de calorii. Această rețetă servește 12 și costă 87 de cenți per porție. Dacă aveți la îndemână muștar, carne de vită măcinată, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 43%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Roțile de curcan cu legume prăjite, Roțile de curcan cu tartina de legume prăjite și Sot de legume cu sos de cremă simplu.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați amestecul de biscuiți și boia de ardei. Folosind o furculiță, amestecați smântâna până când amestecul formează o minge. Pe o suprafață cu făină, întindeți aluatul într-un format de 15 inchi. x 10 inchi. dreptunghi. Într-un castron, combinați oul, ceapa, pătrunjelul, muștarul, hreanul, sare și piper. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine.
Întindeți peste aluat până la 1 inch de margini.
Roll up, stil jelly-roll, începând cu o latură lungă.
Puneți într-un 13 inchi neuns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 400° timp de 30 de minute sau până când se rumenesc. Între timp, într-o cratiță, topește untul; se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute. Reduce caldura. Se amestecă mazărea și morcovii, sare și piper; căldură prin.