Roșu Snapper Vera Cruz este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 586 calorii, 37g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, suc de lămâie, maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Snapper Vera Cruz, Roșu Snapper Vera Cruz, și Cozumel Roșu Snapper Vera Cruz.
Instrucțiuni
1
Pregătiți fileurile: verificați dacă snapperul roșu nu are oase și îndepărtați-l cu o pereche de pensete sau clești cu ac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red Snapper
2
Se presară cu suc de lămâie și sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Faceți sosul: într-o tigaie mare și grea, încălziți 6 Tbs. de petrol. Sotati ceapa pana se inmoaie, 6 pana la 7 min., la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul și gătiți 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați roșiile și fierbeți 4 până la 5 min. Apoi adăugați măslinele, caperele, jalapeos, sucul de murat, ierburile, condimentele, pătrunjelul tocat și bulionul de pește sau sucul de scoici. Fierbeti neacoperit timp de 7 până la 8 min. Se condimentează cu sare și piper după gust și se lasă deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Stoc De Pește
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6
Gatiti fileurile: in aceeasi tigaie, incalziti 1/4 cana ulei aproximativ 2 min., până când începe să strălucească. Saut snapper, cu pielea în jos, 2 min. și apoi întoarce-te. Acoperiți peștele cu amestecul de roșii. Se aduce la foc mic, se acoperă bine, se ia de pe foc și se lasă la abur aproximativ 3 min. Cu o lingură cu fante, aranjați fileurile pe farfurii calde și puneți sosul peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.