Roșu Chile frecat somon cu vinaigrette de porumb prăjită

Roșu Chile frecat somon cu vinaigrette de porumb prăjită
Roșu Chile frecat somon cu vinaigrette de porumb prăjită este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 334 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, miere, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Chile roșu frecat cartofi dulci cu Vinaigrette de ceapă verde, Chile - somon frecat cu Papayan și Scallions, și Chile-friptură frecată cu porumb cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Roșu Chile freca: Preîncălziți grătarul la înălțime medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Combinați ancho, chimen, zahăr brun și scorțișoară într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Ungeți somonul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Frecați 1 lingură de condiment frecați pe 1 parte a somonului și grătați, frecați-vă în jos până se rumenesc ușor, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți - vă și continuați grătarul timp de 3 până la 4 minute pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Vinetă de porumb prăjită: într-o oală mare cu apă clocotită, albiți porumbul aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Așezați urechile pe grătar până când sunt ușor carbonizate pe toate părțile, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți din grătar și cu un cuțit ascuțit, răzuiți sâmburii într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Bateți împreună sucul de lămâie, jalapeno și mierea până se combină. Se amestecă încet în ulei până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper și se pliază în porumb, ceapă și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se întotdeauna să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista