Roșii înăbușite de casă
Roșiile înăbușite de casă ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană are 14 calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 23 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 39% . Încercați roșii înăbușite , roșii înăbușite și bame și roșii înăbușite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a curăța roșiile, puneți-le în apă clocotită timp de 1 minut și apoi transferați imediat în apă rece. Roșiile se curăță și se pătrund în sferturi și se pun într-o cratiță mare cu sare. Se fierbe încet la foc mic timp de 20 până la 30 de minute, amestecând din când în când pentru a preveni arderea.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este House of Independent Producers HIP Cabernet Sauvignon. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Casa Producătorilor Independenți HIP Cabernet Sauvignon]()
Casa Producătorilor Independenți HIP Cabernet Sauvignon
Întuneric, culoare granat. Arome de pâine prăjită închisă, fum, cuișoare, mentă, mure sălbatice și prune, cu doar o notă de pudră de cacao închisă la culoare. Gustul este plăcut rustic, dar cu un mijloc plin și un final persistent de vișine închis, cu doar o notă de mineralitate. Fructele au fost obținute în principal din Viile Sagemoor Farms din Columbia Valley AVA. Mustul a fost pompat timp de 8 zile și presat în rezervor, unde a fost supus fermentației malolactice. Vinul a fost fermentat până la uscare pe stejar american 100% și învechit pe stejar francez 100%. A fost învechit 100% în butoi timp de 8 luni. Gata de băut acum, acest vin are structura de a îmbătrâni încă 5 până la 10 ani.