Roșii verzi prăjite cu maioneză de busuioc

Roșiile verzi prăjite cu maioneză de busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 510 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pesmet japonez panko, frunze de busuioc, sos fierbinte dash și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Roșii Verzi Prăjite Cu Maioneză De Busuioc, Roșii verzi prăjite peste busuioc-brânză de capră, și Roșii verzi prăjite cu creveți și sos de cremă de busuioc de roșii.
Instrucțiuni
Condimentează roșiile cu sare și piper.
Așezați făina pe o farfurie.
Bateți împreună Zara și sosul fierbinte într-un castron puțin adânc sau într-o formă de plăcintă.
Bateți împreună făina de porumb și pesmetul panko într-o formă separată de plăcintă.
Lucrând cu o felie de roșie verde la un moment dat, înveliți Roșia mai întâi în făină (eliminând excesul), apoi în zară, apoi în final în amestecul de făină de porumb-pesmet.
Transferați felia pâine pe o foaie de copt și repetați cu feliile rămase.
Preîncălziți cuptorul la 200 F. F. tapetați o a doua foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Încălziți 3/4 inch de ulei vegetal într-o tigaie medie până la 350 F. lucrând în loturi, prăjiți feliile de roșii până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Folosind o lingură cu fante, transferați roșiile fierte pe foaia de copt pregătită și presărați sare și piper. Păstrați roșiile fierte în cuptorul cald în timp ce prăjiți feliile rămase.
Serviți roșiile calde, cu o bucată generoasă de maioneză de busuioc.
Pulsează busuiocul, maioneza, sucul de lămâie și muștarul într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică până se omogenizează, apoi transferă într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Maioneza de busuioc se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
From Down Home with the Neelys de Patrick și Gina Neely Copyright (C) 2009 de Patrick și Gina Neely publicat de Knopf.Patrick și Gina Neely sunt proprietarii Neely ' s Bar-B-Que din Memphis și gazde ale mai multor emisiuni Food Network, inclusiv seria Down Home with the neelys, unul dintre cele mai bine cotate programe care au debutat pe popularul Food Network. Iubitele de liceu care s-au împăcat la reuniunea lor de zece ani, sunt căsătoriți din 199
Locuiesc în Memphis cu cele două fiice ale lor.Paula Disbrowe a colaborat cu Susan Spicer La Crescent City Cooking și este autoarea Cowgirl Cuisine.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Regele Frosch Riesling Auslese toate naturale germană. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană