Roșii verzi prăjite crocante cu Salsa de roșii proaspete
Reteta crocante prajite rosii verzi cu salsa de rosii proaspete ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 10 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 556 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $ 2.31 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Roșii verzi prăjite cu salsa de roșii coapte, Roșii Verzi Prăjite Crocante, și Fasole verde proaspătă crocantă, roșii colorate și salată Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați roșiile în felii de 12 (1/2 inci grosime). Într-un castron puțin adânc, amestecați făina, sarea, zahărul și cayenne. Într-un alt castron puțin adânc, amestecați împreună oul și laptele. Într-un al treilea bol superficial, zdrobiți grosolan fulgii de porumb cu mâinile. Lucrând cu 1 felie de roșii la un moment dat, dragați în făină, scuturați excesul și scufundați în ou, lăsând excesul să se scurgă. Înveliți feliile cu fulgi de porumb, apăsându-le pentru a adera și aranjați feliile în 1 strat pe o foaie de copt.
Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei la foc moderat până când spuma dispare și prăjiți 3 felii de roșii până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. (Aveți grijă să nu lăsați acoperirea să ardă.)
Transferați roșiile pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Prăjiți feliile de roșii rămase în untul și uleiul rămas în același mod. Pe o altă foaie de copt aranjați felii de roșii scurse în 1 strat.
Coaceți roșiile în mijlocul cuptorului până când sunt fragede și fierbinți, aproximativ 4 minute.
Serviți roșiile acoperite cu salsa.
Sferturi și roșii de semințe.
Tăiați roșiile în zaruri de 1/4 inci și transferați-le într-un bol. Purtați mănuși de cauciuc, semințe și ardei iute. Se toacă fin suficientă ceapă pentru a măsura 1/4 cană și se toacă cilantro. Se amestecă ardei iute, ceapa, cilantro și usturoiul în roșii cu zahăr și suc de lămâie și sare și piper, după gust. Salsa poate fi făcută cu 1 oră înainte și păstrată la temperatura camerei reci.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.