Roșii Umplute La Cuptor
Nevoie de o garnitură pescatariană? Roșiile umplute la cuptor ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 505 calorii, 21g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, brânză de capră, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Roșii Umplute La Cuptor, și Roșii, Umplute Și Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare roșie pe jumătate orizontal. Scoateți interiorul cu o lingură, presărați jumătățile cu sare și lăsați să se scurgă.
Preîncălziți cuptorul la 218° (220C).
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați usturoiul și hamsiile și amestecați timp de 30 de secunde. Amestecați firimiturile de pâine și gătiți până când sunt bine acoperite cu ulei, aproximativ 2 minute.
Transferați pe o farfurie.
Se amestecă împreună cele trei brânzeturi cu busuiocul. Condimentează cu ardeiul. Umpleți fiecare roșie cu amestecul de brânză și acoperiți cu firimiturile de usturoi.
Coaceți într-un vas de copt cu ulei aproximativ 20 de minute sau până când blaturile sunt aurii.
Se servește fierbinte sau cald.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;