Roșii umplute cu salată de pui

Roșiile umplute cu salată de pui ar putea fi exact rețeta fără gluten și fără lactate pe care o căutați. Pentru 1,12 dolari per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 228 de calorii , 14 g de proteine și 15 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 6 persoane. Un amestec de ceapă, porumb, roșii și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Merge bine ca garnitură. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 73% . Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut, de asemenea: Roșii umplute în stil Caprese cu reducție balsamică , Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac și Roșii cherry umplute cu ton .
Instrucțiuni
Tăiați 1,2 cm din partea de sus a fiecărei roșii. Scoateți pulpa de pe roșii. Întoarceți roșiile cu susul în jos pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.
Într-un bol mediu, combinați puiul, ardeiul gras, porumbul și ceapa.
Într-un bol mic, amestecați uleiul de măsline și următoarele 6 ingrediente.
Se toarnă peste pui, amestecând ușor pentru a acoperi.
Acoperiți roșiile cu frunze de salată verde sau frunze de spanac. Distribuiți uniform salata de pui peste roșii. Refrigerati sau serviți imediat.