Roșii Umplute Cu Feta

Roșii Umplute Cu Feta
Roșiile umplute cu Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 94 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, brânză feta, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Roșii Cherry umplute cu feta marinată, și Roșii umplute cu spanac, ouă și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați 4 roșii mari pe jumătate orizontal. Scoateți pulpa din fiecare jumătate de Roșie, lăsând cojile intacte; aruncați semințele și tocați grosier pulpa. Se amestecă împreună pulpa; 4 uncii de brânză feta mărunțită; 1/4 cană pesmet fin și uscat; 2 linguri de ceapă verde tocată; 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat; și 2 linguri de ulei de măsline într-un castron mediu. Se amestecă uniform amestecul în coji de roșii și se pune într - un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
Ceapa VerdeCeapa Verde
Brânză FetaBrânză Feta
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
Coji De PasteCoji De Paste
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel Italian, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista