Roșii Umplute Cu Feta
Roșiile umplute cu Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 94 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, brânză feta, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Roșii Cherry umplute cu feta marinată, și Roșii umplute cu spanac, ouă și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați 4 roșii mari pe jumătate orizontal. Scoateți pulpa din fiecare jumătate de Roșie, lăsând cojile intacte; aruncați semințele și tocați grosier pulpa. Se amestecă împreună pulpa; 4 uncii de brânză feta mărunțită; 1/4 cană pesmet fin și uscat; 2 linguri de ceapă verde tocată; 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat; și 2 linguri de ulei de măsline într-un castron mediu. Se amestecă uniform amestecul în coji de roșii și se pune într - un vas de copt de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel Italian, dacă doriți.