Roșii umplute cu carne tocată de miel, mărar și orez
Roșiile umplute cu carne de miel, mărar și orez sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 401 calorii. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 66 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați roșii pur approxume, zahăr, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 93%. Roșii Cherry Umplute Cu Castraveți-Mărar, Pilau de orez Quinoa cu mărar și roșii prăjite, și Roșii Umplute Cu Miel, În Stil Orientul Mijlociu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Feliați blaturile de pe roșii și rezervați. Scoateți cea mai mare parte a pulpei cu o linguriță, având grijă să nu rupeți pielea. Tăiați fin pulpa și păstrați orice sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Presărați interiorul roșiilor cu puțin zahăr pentru a îndepărta aciditatea, apoi așezați-le pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare, adăugați ceapa și usturoiul, apoi gătiți ușor timp de aproximativ 10 minute până când sunt moi, dar nu colorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați mielul, scorțișoara și roșiile pure, măriți focul, apoi prăjiți până când carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați pulpa și sucul de roșii, orezul și bulionul. Condimentează generos. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute sau până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit. Se lasă deoparte să se răcească puțin, apoi se amestecă ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Umpleți roșiile până la refuz, acoperiți roșiile cu capacele, stropiți cu încă 2 linguri de ulei de măsline, presărați 3 linguri de apă în tavă, apoi coaceți timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Se servește cu salată și pâine crustă, caldă sau rece.