Roșii umplute cu carne tocată de miel, mărar și orez

Roșii umplute cu carne tocată de miel, mărar și orez
Roșiile umplute cu carne de miel, mărar și orez sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 401 calorii. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 66 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați roșii pur approxume, zahăr, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 93%. Roșii Cherry Umplute Cu Castraveți-Mărar, Pilau de orez Quinoa cu mărar și roșii prăjite, și Roșii Umplute Cu Miel, În Stil Orientul Mijlociu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Feliați blaturile de pe roșii și rezervați. Scoateți cea mai mare parte a pulpei cu o linguriță, având grijă să nu rupeți pielea. Tăiați fin pulpa și păstrați orice sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Presărați interiorul roșiilor cu puțin zahăr pentru a îndepărta aciditatea, apoi așezați-le pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare, adăugați ceapa și usturoiul, apoi gătiți ușor timp de aproximativ 10 minute până când sunt moi, dar nu colorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați mielul, scorțișoara și roșiile pure, măriți focul, apoi prăjiți până când carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați pulpa și sucul de roșii, orezul și bulionul. Condimentează generos. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute sau până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit. Se lasă deoparte să se răcească puțin, apoi se amestecă ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Umpleți roșiile până la refuz, acoperiți roșiile cu capacele, stropiți cu încă 2 linguri de ulei de măsline, presărați 3 linguri de apă în tavă, apoi coaceți timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se servește cu salată și pâine crustă, caldă sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista