Roșii Umplute

Roșii Umplute
Roșiile umplute necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 234 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, pesmet, parmezan și roșii coapte cu viță de vie. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), și Roșii umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Feliați roșiile pe jumătate orizontal și scoateți pulpa și semințele. Sare în interior și odihnește-te cu capul în jos pe o tigaie căptușită cu o grătar pentru a extrage sucuri, aproximativ 15 minute. Între timp, într-un castron mediu, amestecați împreună pesmet, usturoi, busuioc, piper, 1/4 cană de parmezan ras și ulei. Umpleți roșiile cu umplutura, presărați parmezanul rămas și coaceți până când roșiile sunt fierte și blaturile se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
TomateTomate
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
SemințeSemințe
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
BolBol
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista