Roșiile umplute sunt o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 251 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de migdale tăiate, scorțișoară măcinată, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este bine. Încercați Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, Roșii de proveniență (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), și Roșii Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie medie, încălziți zahărul cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se încălzește până se topește și devine caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3
Într-un castron mediu, amestecați perele și migdalele. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți interiorul în castron cu perele, rezervând păstaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Crostini Cu Usturoi, Optional
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați sucul de portocale și păstaia de vanilie în caramel și aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
5
Adăugați anasonul stelar și reduceți timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
6
Adăugați pulpa de roșii rezervată, zestele de lămâie și portocală, scorțișoara și menta în bol cu perele și adăugați 1/4 din amestecul de caramel. Se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Bețișoare De Covrig
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jumătăți De Pere în Sirop
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
"Umpleți" interiorul roșiilor cu amestecul și deasupra cu "pălăriile". Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Așezați roșiile într-un vas de copt și turnați caramelul în baza vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Puneți tigaia în cuptor și gătiți, bătând din când în când, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
10
Serviți roșiile, cu caramelul rămas și înghețata de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite