Roșii picante uscate la soare și răspândirea scoicii
Răspândirea picantă de roșii uscate la soare și scoici este o fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 12 porții. Acest fel de mâncare are 75 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, busuioc, roșii uscate la soare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați roșiile uscate la soare și usturoiul până se omogenizează. Amestecați ardeiul roșu, pătrunjelul, busuiocul, pudra de chili, sarea și piperul. Lingura în crema de brânză și scoici, și continuă să se amestece până la omogenizare.
Transferați răspândirea într-un castron de servire și răciți până când este gata de servit.