Roșii picante uscate la soare și răspândirea scoicii
Răspândirea picantă de roșii uscate la soare și scoici este o fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 12 porții. Acest fel de mâncare are 75 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, busuioc, roșii uscate la soare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați roșiile uscate la soare și usturoiul până se omogenizează. Amestecați ardeiul roșu, pătrunjelul, busuiocul, pudra de chili, sarea și piperul. Lingura în crema de brânză și scoici, și continuă să se amestece până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați răspândirea într-un castron de servire și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele