Roșii Pane
Roșiile coapte necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 101 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 46 de cenți pe porție. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, sare, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Roșii Pane De Modă Veche, Pui pâine cu roșii, și Cotlete de pui pane cu roșii și Rucola.
Instrucțiuni
Cojiți și miez roșiile, dar lăsați-le întregi. Înmuiați fiecare roșie întreagă în unt topit. Într-un castron mic, combinați firimiturile sărate și parmezanul.
Rotiți roșiile în amestec de firimituri, apăsând ușor firimiturile pe roșii.
Așezați roșiile într-un singur strat într-un vas de copt puțin adânc uns. Dacă au mai rămas firimituri sau unt, combinați-le și presărați peste roșii.
Coaceți la 475 CP timp de 15 minute sau până când roșiile încep să se rumenească și se încălzesc. Urmăriți cu atenție; ard ușor. Între timp, pentru sosul de brânză, topiți untul într-o cratiță medie. Se amestecă făina, sarea și piperul.
Adăugați lapte dintr-o dată; gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste.
Se ia de pe foc; se amestecă parmezanul.