Roșii italiene coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșii italiene la cuptor. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 205 de calorii . Pentru 1,14 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet, roșii, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63% , ceea ce este destul de bun. Roșii cherry la cuptor cu spaghete , ouă la cuptor cu sparanghel și roșii uscate la soare și roșii coapte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Înjumătățiți și sămânțați roșiile; răsturnați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase; cu lingura peste jumatati de rosii.
Transferați pe un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.