Roșii gătite lent
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., roșiile gătite lent ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 86 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 71 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 258 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați roșii de viță de vie, căței de usturoi, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este mare. Încercați Roșii super gătite lent, Blinele de porumb dulce cu roșii fierte lent, și Carne de miel și roșii gătite lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poate fi făcută până la 2 zile înainte.
Încălziți cuptorul la 120C / ventilator 100C / gaz . Înjumătățiți roșiile pe lățime și așezați-le, cu partea tăiată în sus, într-o tigaie. Curățați cățelele de usturoi și feliați-le foarte subțire în bucăți. Puneți o așchie pe fiecare roșie, condimentați și împrăștiați peste frunze de cimbru sau rozmarin.
Presărați fiecare cu oțet de sherry, apoi cu oțet balsamic și în final cu ulei de măsline.
Coaceți timp de 2-3 ore până când este moale și ușor zbârcit.