Roșii galbene în vinetă balsamică condimentată

Roșii galbene în vinetă balsamică condimentată
Roșiile galbene în vinaigretă balsamică condimentată sunt un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 10. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, sare kosher, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de mazăre despicată galbenă cu vinetă balsamică Dijon, Roșii de prune cu vinetă balsamică, și Penne cu pui, spanac și roșii cu vinetă balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ghimbir și următoarele 5 ingrediente (ghimbir prin usturoi); saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
4
Adăugați oțet, zahăr și sare în tigaie, amestecând pentru a combina. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă amestecul de condimente peste amestecul de roșii; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
6
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista