Roșii galbene în vinetă balsamică condimentată
Roșiile galbene în vinaigretă balsamică condimentată sunt un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 10. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, sare kosher, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de mazăre despicată galbenă cu vinetă balsamică Dijon, Roșii de prune cu vinetă balsamică, și Penne cu pui, spanac și roșii cu vinetă balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbir și următoarele 5 ingrediente (ghimbir prin usturoi); saut 1 minut.
Adăugați oțet, zahăr și sare în tigaie, amestecând pentru a combina. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Se toarnă amestecul de condimente peste amestecul de roșii; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se servește la temperatura camerei.