Roșii de friptură de vită, salată de unt și slănină cu sos de brânză albastră
Roșii de friptură de vită, salată verde și slănină cu sos de brânză albastră este un fără gluten și primar garnitură. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 325 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte plus suplimentar, dacă este necesar, oțet de cidru, scallion și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată verde cu sos de brânză albastră, Pană de salată cu sos de brânză albastră, și Pene de salată Iceberg cu sos de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie de 10 inci la foc mediu pana cand este crocanta.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, rezervând grăsimea în tigaie.
Bateți împreună 1 lingură de grăsime de slănină fierbinte, smântână, lapte, oțet și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper până se omogenizează. Se amestecă scallion și 2/3 cană de brânză albastră. Subțire cu lapte suplimentar, dacă doriți.
Sfert de salată pe lungime (prin tulpină) în pene, apoi scoateți miezul și aranjați fiecare pană pe o farfurie cu pene de roșii. Se amestecă pansamentul și lingura deasupra.
Se presară cu slănină, rămânând 1/3 cană de brânză albastră și piper după gust.