Roșii de foc și gheață

Roșii de foc și gheață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile cu foc și gheață. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, roșii, semințe de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Roșii de foc și gheață, Roșii prăjite la foc și varză de Bruxelles, și Ziti la cuptor cu roșii prăjite la foc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați roșiile și ceapa într-un vas de servit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Aduceți oțetul și următoarele 7 ingrediente la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de roșii. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Notă: salata poate fi pregătită în avans și răcită până la 3 zile.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista