Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile cu Burratan. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $2.93 pe portie. O porție conține 240 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, burrata, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Roșii de moștenire cu Burrata, Fettuccine cu roșii arse, spanac și Burrata, și Pâine la grătar cu Pesto, Burratan și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
SOS PESTO
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2
Încălziți cuptorul la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Întindeți nucile de pin pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de 8 până la 10 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Lasă să se răcească.
5
Folosind un mortar și pistil, pulverizați nucile de pin, usturoiul, busuiocul, pătrunjelul și sarea într-o pastă netedă. Stropiți încet în uleiul de măsline și adăugați Parmigiano-Reggiano, amestecând bine pentru a încorpora. Chiar înainte de servire, condimentați cu suc de lămâie și sare suplimentară după gust. Pune deoparte. Face trei sferturi ceașcă.Salată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano Reggiano
Fripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
6
Tăiați roșiile în bucăți de dimensiuni mușcate. Variați dimensiunile și formele în funcție de forma fiecărei roșii pentru a obține multă varietate, câteva felii, câteva bucăți, struguri mici sau cireșe lăsate întregi. Aranjați roșiile pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De Ciocolată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Struguri
7
Se presară generos cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8
Folosind un cuțit ascuțit, faceți o mică incizie în formă de x pe partea superioară a mingii buratta. Îndepărtați ușor pielea puțin pentru a expune interiorul moale.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Așezați brânza în mijlocul roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10
Stropiți roșiile cu pesto-ul rezervat, garnisiți brânza cu mai mult ulei de măsline, sare și piper și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată