Roșii cu brânză de capră aurie
Roșiile cu brânză de capră de aur sunt o garnitură care servește 2. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 222 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați spanac, prosciutto, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Năut auriu cu coriandru, usturoi, roșii uscate la soare și brânză de capră, Salată De Sfeclă Aurie Prăjită Și Brânză De Capră Albastră, și Salată de boabe de grâu cu brânză de capră și stafide aurii.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Puneți spanacul într-o strecurătoare, turnați peste un ibric cu apă clocotită până când spanacul se ofilește, apoi scurgeți și stoarceți cât mai mult lichid (poate fi necesar să faceți acest lucru în două loturi).
Puneți spanacul în fundul unui gratin sau vas de copt, condimentați, apoi presărați nucșoară.
Drapați prosciutto-ul peste și în jurul spanacului, apoi așezați jumătățile de roșii deasupra, tăiate în sus. Punctați crme frache peste tot felul de mâncare, împrăștiați cu brânza de capră, apoi condimentați cu mai mult piper.
Coaceți timp de 10-15 minute până când brânza se topește în crme frache și marginile încep să buleze. Scoateți din vas și serviți cu pâine crustă și o salată verde.