Roșii cremoase tăiate

Roșii cremoase tăiate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșii tăiate cremoase. Această rețetă servește 12 și costă 43 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 159 de calorii . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și o dietă de 30 de ani . Dacă aveți la îndemână roșii, maioneză, frunze de salată verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35% , ceea ce nu este atât de uimitor. Carnea de vită tăiată fierbinte , zmeura feliată și bagheta feliată cu unt de arpagic și ridichi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați maioneza, smântâna și jumătate din busuioc. Acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Chiar înainte de servire, aranjați salata verde, roșiile și ceapa pe farfurii individuale de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Stropiți peste pansament.
4
Se presară cu restul de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista