Roșii coapte cu pesmet de alune
Roșiile coapte cu pesmet de alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 283 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, pesmet grosier, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Roșii Coapte Cu Pesmet Integral De Grâu Și Cimbru, Roșii prăjite cu pesmet, și Pește la cuptor cu roșii , busuioc și firimituri crocante.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți un vas de copt din ceramică sau sticlă de 2 litri.
Întindeți firimiturile de pâine într-o tigaie cu 4 fețe și prăjiți-le la cuptor până se usucă și devin aurii palide, aproximativ 15 minute. Firimituri reci. Creșteți temperatura cuptorului la 450 F.
Tăiați gros roșiile și aranjați, suprapunându-se, în vasul de copt. Se condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se presară cu 1 lingură cimbru. Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu, apoi gătiți nucile și firimiturile, amestecând frecvent, până devin aurii, 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Lingurați uniform peste roșii.
Coaceți până când roșiile clocotesc și firimiturile se rumenesc, 15 până la 25 de minute. Se răcește la cald sau la temperatura camerei și se presară cu 1/2 lingură de cimbru rămas.
Pesmetul și nucile pot fi prăjite (dar nu fierte în unt) cu 1 zi înainte și păstrate împreună într-un recipient etanș la temperatura camerei.