Roșii coapte cu pesmet de alune

Roșii coapte cu pesmet de alune
Roșiile coapte cu pesmet de alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 283 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, pesmet grosier, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Roșii Coapte Cu Pesmet Integral De Grâu Și Cimbru, Roșii prăjite cu pesmet, și Pește la cuptor cu roșii , busuioc și firimituri crocante.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți un vas de copt din ceramică sau sticlă de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Întindeți firimiturile de pâine într-o tigaie cu 4 fețe și prăjiți-le la cuptor până se usucă și devin aurii palide, aproximativ 15 minute. Firimituri reci. Creșteți temperatura cuptorului la 450 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Tăiați gros roșiile și aranjați, suprapunându-se, în vasul de copt. Se condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se presară cu 1 lingură cimbru. Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu, apoi gătiți nucile și firimiturile, amestecând frecvent, până devin aurii, 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Lingurați uniform peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
UntUnt
PiperPiper
CimbruCimbru
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți până când roșiile clocotesc și firimiturile se rumenesc, 15 până la 25 de minute. Se răcește la cald sau la temperatura camerei și se presară cu 1/2 lingură de cimbru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Pesmetul și nucile pot fi prăjite (dar nu fierte în unt) cu 1 zi înainte și păstrate împreună într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
NuciNuci
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista