Roșii coapte cu ouă

Roșii coapte cu ouă
Roșiile coapte cu ouă sunt a fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 126 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii, frunze de busuioc, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ouă coapte în roșii, Ouă coapte cu spanac și roșii, și Ouă coapte cu roșii și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.tapetați foaia de biscuiți cu hârtie pergament sau folie de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați o felie rotundă subțire de 3 inci din vârfurile de roșii; rezervați blaturi. Lăsând 1/4 inch în jurul fiecărei roșii, îndepărtați și aruncați interiorul roșiilor, creând o cavitate adâncă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Așezați roșiile pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Stropiți 1 linguriță de ulei de măsline peste fiecare roșie, frecând atât în exterior, cât și în interiorul fiecărei roșii. Condimentați roșiile cu sare și piper; tapetați fiecare cu 2 frunze de busuioc. Spargeți cu grijă 1 ou în fiecare cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Presărați blaturi de ouă cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Coaceți 10 minute; așezați blaturile de roșii rezervate pe foaia de prăjituri; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când albușurile și gălbenușurile sunt ferme, nu curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se servește cald cu frunze suplimentare de busuioc mici sau rupte și un strop de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista