Roșii Coapte
Roșiile coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă servește 6. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de parmezan, roșii coapte de viță de vie, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Roșii de proveniență (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Roșii coapte cu roșii de grâu integral și cimbru, și Roșii Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Feliați roșiile de la miez la miez.
Scoateți și aruncați semințele și sucul și adăugați roșiile într-o farfurie.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper.
Combinați cele 2 linguri de ulei de măsline, panko, parmezan, pătrunjel, usturoi, eșalotă, fulgi de ardei roșu și puțină sare și piper împreună într-un bol mic. Umpleți roșiile cu amestecul panko.
Stropiți cu un strop de ulei de măsline înainte de servire.