Roșii Cherry prăjite cu iaurt picant
Roșiile Cherry prăjite cu iaurt picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 215 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, sare de mare grosieră, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 42 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Conopidă prăjită cu iaurt picant, Pește picant sotat cu măsline și roșii Cherry, și Pește Picant Sotat Cu Măsline Și Roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați iaurtul, maioneza, arpagicul, sarea, piperul și oricât de multe liniuțe de sos fierbinte vă puteți descurca. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Într-un alt castron mic, amestecați amestecul Bisquick și firimiturile de pâine. Într-un alt castron mic, bateți oul și apa cu biciul. Lucrând în loturi, rulați câteva roșii cherry în spălarea ouălor, transferați în amestecul Bisquick și rulați pentru a acoperi și repetați pentru a dubla fiecare roșie. Repetați cu roșiile rămase, așezând roșiile finite într-o tigaie cu un singur strat.
Umpleți cratița adâncă până la jumătate cu uleiul.
Se încălzește la aproximativ 177°.prăjiți roșiile câteva odată, coborându-le ușor în uleiul fierbinte. Se prăjește aproximativ 60 de secunde, până se rumenesc; se scoate din ulei și se scurge pe un platou căptușit cu un prosop de hârtie. Repetați cu roșiile rămase.
Se servește cald cu iaurt picant.