Rozmarin și usturoi Dip de fasole albă

Rosemary and Garlic White Bean Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 232 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de rozmarin, chipsuri de pita și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi, Rozmarin-Usturoi Spread De Fasole Albă, și Usturoi Prăjit, Rozmarin Și Hummus De Fasole Albă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu; adăugați usturoi și frunze proaspete de rozmarin. Gatiti pana la prajit (1-2 minute).
Transferați usturoiul și fasolea prăjite într-un robot de bucătărie cu suc proaspăt de lămâie și apă. Pur până se omogenizează; stropiți cu ulei suplimentar înainte de servire, dacă doriți. Mănâncă cu chipsuri de pita de 1 uncie. Refrigerați scufundarea rămasă în recipient etanș până la 3 zile.