Rozmarin și pui balsamic cu ceapă prăjită

Rozmarinul și puiul balsamic cu ceapă prăjită durează aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 202 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Un amestec de pui, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ceapă roșie la grătar cu oțet Balsamic și rozmarin, Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic, și Friptură de oală balsamică cu ceapă și ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Începând de la gât, slăbiți cu grijă pielea sânului departe de carne, încercând să nu o rupeți, apoi așezați o ramură de rozmarin pe partea fiecăruia.
Puneți restul de rozmarin în cavitate. Condimentați puiul în interior și în exterior, așezați-l într-o formă de prăjire, apoi așezați o ceapă în fiecare colț al formei.
Stropiți uleiul de măsline peste pui și ceapă, apoi prăjiți totul timp de 1 oră 20 de minute.
Între timp, amestecați oțetul și mierea împreună până când mierea s-a dizolvat. Când puiul a avut aproximativ 40 de minute, scoateți-l din cuptor, stropiți puiul și ceapa cu amestecul de oțet, apoi continuați să prăjiți până când timpul a trecut.
Scoateți puiul să se odihnească, întoarceți ceapa și continuați să le prăjiți la cuptor în timp ce puiul se odihnește, aproximativ 20 de minute.
Serviți fiecărei persoane o porție de pui, o ceapă prăjită și câteva dintre sucurile lipicioase de tigaie.