Rozmarin și pui balsamic cu ceapă prăjită

Rozmarin și pui balsamic cu ceapă prăjită
Rozmarinul și puiul balsamic cu ceapă prăjită durează aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 202 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Un amestec de pui, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ceapă roșie la grătar cu oțet Balsamic și rozmarin, Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic, și Friptură de oală balsamică cu ceapă și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Începând de la gât, slăbiți cu grijă pielea sânului departe de carne, încercând să nu o rupeți, apoi așezați o ramură de rozmarin pe partea fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3
Puneți restul de rozmarin în cavitate. Condimentați puiul în interior și în exterior, așezați-l într-o formă de prăjire, apoi așezați o ceapă în fiecare colț al formei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Stropiți uleiul de măsline peste pui și ceapă, apoi prăjiți totul timp de 1 oră 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Între timp, amestecați oțetul și mierea împreună până când mierea s-a dizolvat. Când puiul a avut aproximativ 40 de minute, scoateți-l din cuptor, stropiți puiul și ceapa cu amestecul de oțet, apoi continuați să prăjiți până când timpul a trecut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți puiul să se odihnească, întoarceți ceapa și continuați să le prăjiți la cuptor în timp ce puiul se odihnește, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Serviți fiecărei persoane o porție de pui, o ceapă prăjită și câteva dintre sucurile lipicioase de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista