Răspândirea de fasole albă de rozmarin-usturoi ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 95 calorii. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi Prăjit Fasole Albă Răspândit, Fasole Albă Și Usturoi Prăjit, și Fasole albă răspândită cu usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Așezați amestecul de usturoi, fasolea și următoarele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește până când este gata de servit.