Rozmarin-pui Feta cu sos de rosii Cherry-masline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pui de rozmarin-Feta cu sos de roșii Cherry-măsline. Această rețetă face 4 porții cu 317 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.82 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, bulion de pui mai puțin sodiu, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Zucchini la grătar cu sos rapid de roșii-măsline și brânză Feta, Spaghete cu roșii cherry și sos de măsline negru, și Păstrăv de rozmarin cu sos de cireșe-roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Combinați pesmetul, brânza și rozmarinul într-un castron mic. Aruncă bine; deoparte.
Presărați 1/4 linguriță piper și sare uniform peste pui.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați puiul; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Așezați puiul într-un vas de copt de 11 x 7 inci; acoperiți uniform cu amestec de pesmet, apăsând ușor în jos.
Adăugați măsline și următoarele 3 ingrediente la fel de mâncare și presărați cu restul de 1/4 linguriță de piper.
Coaceți la 375 timp de 27 de minute sau până când puiul este gata.
Garnisiți cu rozmarin, dacă doriți.