Rozmarin-partea frecat de somon cu cartofi prăjiți, păstârnac
Rozmarin-partea frecat de somon cu cartofi prăjiți, păstârnac este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 383 calorii, 35g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi cu piele albă, partea de somon, salată verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Partea frecată de rozmarin a somonului cu cartofi prăjiți, păstârnac și ciuperci, Partea învelită cu folie de somon cu lămâie și rozmarin, și Somon Prăjit Cu Păstârnac Și Ghimbir.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.