Rozmarin Focaccia
Reteta Rosemary Focaccian este gata în aproximativ 3 ore și 10 minute și este cu siguranță un minunat vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 16 porții cu 157 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți drojdie activă, făină, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca o pâine. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Rozmarin Focaccia, și Rozmarin Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Presărați drojdia peste apa caldă.
Lăsați să stea câteva minute.
Într-un mixer, combinați făina și sarea. Cu mixerul funcționând la viteză mică (cu atașamentul cu palete), stropiți în uleiul de măsline până când este combinat cu făina. Apoi, se toarnă amestecul de drojdie/apă și se amestecă până se combină și aluatul se reunește într-o masă foarte lipicioasă.
Formați aluatul într-o bilă, stropiți peste uleiul de măsline și aruncați pentru a acoperi aluatul. Apoi acoperiți vasul bine cu folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 1 până la 2 ore sau păstrați-l la frigider până când aveți nevoie de el.
Pentru a face focaccia, scoateți jumătate din aluat din vas (lăsați restul pentru altă dată) și așezați-l pe o suprafață ușor făinată.
Așezați rozmarinul tocat deasupra aluatului, apoi frământați-l foarte ușor în aluat. (Nu peste framanta!)
Rulați într-un oval mare, subțire.
Așezați pe o foaie de tigaie stropită cu ulei de măsline.
Stropiți mai mult ulei de măsline deasupra aluatului, apoi acoperiți cu folie de plastic. Puneți într-un loc fără pescaj/cald timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Îndepărtați folia de plastic (aluatul va fi pufos) și folosiți vârful degetelor pentru a apăsa gropile pe toată suprafața aluatului.
Stropiți suprafața cu mai mult ulei de măsline și presărați cu sare kosher.
Coaceți până când focaccia este maro auriu, 30 până la 40 de minute.
Tăiați în bucăți cu o roată de pizza sau un cuțit ascuțit.