Rozmarin Ambrosia
Ambrozia de rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 12 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, frunze de rozmarin, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Ambrosia, Cinci Cupe Ambrosia, și Ambrosia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, apa și frunzele de rozmarin într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul ajunge la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 8 minute sau până când se îngroașă ușor. Se răcește complet.
Turnați siropul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cană; aruncați rozmarinul.
Curățați și tăiați portocalele și grapefruitul peste un castron mare pentru a prinde sucuri.
Tăiați ananasul în bucăți de mușcătură.
Adăugați ananas și banane la amestecul de portocale.
Se toarnă sirop de rozmarin peste fructe; se amestecă ușor.
Se toarnă amestecul de fructe într-un vas mare, puțin adânc; se presară cu nucă de cocos.
Garnisiți cu rozmarin, dacă doriți.