Rețeta Rouladen de vită cu spaetzle de mărar ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 721 calorii, 63G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 95 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar măcinat cu piatră, sare și piper kosher, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), carne de vită rouladen, și Carne De Vită Rouladen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a fragezi fripturile de vită, așezați-le între două foi de hârtie de ceară și bateți cu un ciocan de carne. Condimentează ambele părți cu sare și piper. Împărțirea muștarului uniform între fiecare friptură, răspândită pe suprafața unei părți a cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Așezați slănina într-o tigaie medie la foc mediu și gătiți până când grăsimea a început să se rumenească și slănina se rumeneste ușor, aproximativ 4 minute, răsturnând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați o felie de slănină ușor rumenită pe fiecare bucată de friptură slathered, urmată de o ceapă, suliță de morcov și suliță de murături. Tăiați legumele pentru a se potrivi cu lungimea fiecărei fripturi. Începând de la capătul scurt, rulați carnea ca un jellyroll și fixați-o cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
4
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește, adăugați carne de vită și gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total. Reduceți căldura la mediu și adăugați usturoi. Gatiti, amestecand constant, pana se inmoaie si parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați bulion și vin și răzuiți orice bucăți rumenite de pe fund cu o lingură de lemn. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Se amestecă 1 cană de făină, ou, lapte, mărar, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Crengute De Marar Proaspat Culese
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Lucrând în loturi în timp ce utilizați o lingură robustă, forțați spaetzle prin găurile unui producător de spaetzle sau a unei strecurătoare cu găuri mari în apa clocotită. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand taiteii plutesc la suprafata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Se scurge bine într-o strecurătoare și se șochează rapid spaetzle cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
10
Când carnea de vită este gătită, încălziți untul și restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când spumarea dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați spaetzle, agitați o dată pentru a distribui uniform și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Se condimentează după gust cu sare și piper și se transferă într-un platou de servire și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Zahăr Roșu Grosier
12
Scoateți carnea din tigaie, aruncați sfoara și păstrați-o la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Creveți Sotați, Decojiți
13
Combinați 1/3 cană de făină rămasă și 3/4 cană de apă, amestecând până când este netedă și fără bulgări. Se amestecă încet în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Șoptind constant, aduceți la fierbere și fierbeți până când sosul se îngroașă și amidonul făinii a dispărut. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Se toarnă sosul într-o barcă cu sos, strecurându-se printr-o strecurătoare cu plasă fină, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Gravy Boat
16
Transferați carnea de vită în platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
17
Serviți carne de vită și spaetzle cu sos pe lateral.