Rouget și creveți cu sos de lămâie

Rouget și creveți cu sos de lămâie este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 349 calorii. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, creveți, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Le Rouget, Paste de creveți cu sos de usturoi de lămâie, și Autocolante pentru oală de creveți cu sos de ghimbir-lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți creveții și, dacă doriți, devein. Cu pensete îndepărtați orice oase din fileurile de pește.
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Tăiați untul în linguri. Într-o cratiță mică fierbeți vinul, bulionul, sucul de lămâie și șalotele până când lichidul este redus cu aproximativ jumătate.
Bateți în 2 linguri de ulei și fierbeți până se emulsionează, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în unt câte 1 bucată, adăugând fiecare bucată nouă înainte de încorporarea celei anterioare. Păstrați sosul cald, acoperit. (Nu ar trebui să se încălzească suficient pentru a se separa.)
Înjumătățiți dovleceii pe lungime și tăiați transversal în bucăți groase de 1/2 inch. Într-o cratiță mică cu apă clocotită cu sare, gătiți dovleceii până când sunt fragede, aproximativ 1 minut, și scurgeți-le într-o sită. Într-un castron aruncați dovlecelul cu 1 lingură de sos și păstrați-l cald, acoperit.
Se usucă fileurile de pește și se condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și în loturi căutați peștele, cu pielea în jos, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți peștele și gătiți până când este gătit, cu aproximativ 2 minute mai mult pentru rouget și cu aproximativ 4 minute mai mult pentru snapper. (
Adăugați mai mult ulei dacă este necesar între loturi.)
Transferați peștele gătit într-o tigaie superficială și păstrați-l cald, acoperit, în mijlocul cuptorului.
Ștergeți tigaia curată și încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Saut creveti, amestecand ocazional, pana se rumeneste si abia fierte, aproximativ 4 minute.
Mound mash în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii și deasupra cu pește. Aranjați creveții și dovleceii uniform în jurul piureului și stropiți sosul peste tot.