Rotini La Cuptor

Rotini La Cuptor
Rotini coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 378 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de conserve de roșii, piper, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Rotini, Conopidă Rotini, și Zucchini Rotini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți primele 3 ingrediente într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând până când carnea de vită se sfărâmă și nu mai este roz; scurgeți și reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă roșiile și următoarele 7 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute. Se amestecă rotini și brânză. Puneți lingura într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
RotiniRotini
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți la 350 timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista