Rotini Coace Peste Noapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți Rotini peste noapte. Această rețetă servește 8 și costă 1,79 USD pe porție. O porție conține 356 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 393 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei gras, conserve de roșii, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Trei Brânză Rotini Coace, Turcia Rotini Coace, și Trei-Brânză Rotini Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit.
Gatiti carnea de vita, ceapa, ardeiul gras si usturoiul in cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste; scurgere. Se amestecă roșiile, apa, amestecul de supă (uscat), condimentele italiene și pastele. Lingura în vasul de copt.
Acoperiți bine cu folie de aluminiu și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Se încălzește cuptorul la 37
Coaceți acoperit 45 de minute.
Coaceți neacoperit aproximativ 10 minute sau până când brânza este topită și caserola este cu bule.