Rossini Bellini
Rossini Bellini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de băuturi. O porție conține 42 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, prosecco, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tournedos Rossini cu Foie Gras și trufe, Gem Bellini, și Bellini Ice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică, amestecând până se dizolvă zahărul. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare.
Puneți amestecul de zahăr, căpșunile și sucul de lămâie într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de căpșuni piure printr-o sită peste un castron mediu, rezervând lichid. Aruncați solidele.
Așezați 3 linguri de amestec de căpșuni în fiecare dintre cele 8 flauturi de șampanie.
Se toarnă 1/3 cană de vin în fiecare flaut.